THAI MASSZÁZS – ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 • Mennyi ideig tart?
  A thai masszázs idejének megválasztása az Ön döntése. Kérhet 30 perces ízelítőt, de akár személyre szabott 3 órás regeneráló thai masszázst is. Vendégeink leggyakrabban a 1,5 órás masszázst veszik igénybe, mert ez az az időtartam, ami alatt masszőreink már érezhető hatást tudnak elérni. Mi is ezt javasoljuk.
  Célszerű a thai masszázs után egy kis időt hagyni pihenésre, hiszen a legtöbben egy nagyon kellemes, ellazult állapotba kerülnek. Szükség lehet pár percre, mialatt az átélt fizikai és pszichikai élményekből az ember “visszazökken a normális kerékvágásba”.
  Masszázs után ajánlott folyadékot inni.
 • Van-e kedvezmény?
  Igen. Mindenkori árainkból, bérlet vásárlása esetén 5%,10%,15%,20%
  kedvezményt biztosítunk, amennyiben a bérletek árát előre kifizeti. (Fontos megjegyezni, hogy a bérletek bárkire átruházhatók, velük akár egyszerre többen is igénybe vehetik szolgáltatásunkat!)
 • Igénybe vehető-e külső helyszínen is?
  Céges rendezvényekre, vállalunk kiszállást, viszont magánházakhoz nem. Inkább azt javasoljuk, hogy látogassanak el valamelyik masszázsszalonunkba, hiszen egy jó thai masszázshoz szükséges tárgyi és környezeti feltételek ezeken a helyeken inkább adottak.
 • Melyik masszőrt válassza?
  Munkatársaink mindegyike a világhírű bangkoki “Wat Po” buddhista masszázsiskola mesterdiplomájával, valamint többéves gyakorlattal rendelkező, egyformán jól képzett szakember.
  Alapjaiban, felépítésében minden masszőr technikája hasonló, hiszen tudásukat ugyanabban az iskolában sajátították el. Egy-egy masszázs azonban némileg eltérhet egymástól egyrészt a masszőrök személyisége által, mellyel ötvözik, színesítik az alaptechnikát, másrészt azáltal, hogy a vendégek adottságait figyelembe véve személyre szabottan végzik a thai masszázst. Célszerű kipróbálni időnként más-más masszőrt, majd eldönteni, hogy melyikük masszázstechnikája a leginkább megfelelő számunkra. Előfordulhat, hogy a masszőr és a vendég szervezetében meglevő energiaszintek kölcsönhatása miatt esetenként még jobb eredmény érhető el. Ez a masszázs jellegéből adódóan teljesen természetes.
 • Kinek nem ajánljuk?
  16 éves kortól mindenkinek nyugodt szívvel ajánlható. Ugyanakkor, mint a legtöbb terápiás jellegű alkalmazások esetén, itt is előfordulhat néhány olyan egészségi állapot, amikor nem javasolt a thai masszázs. Alapvetően ezek a következők:
  – súlyos szívelégtelenség,
  – magas vérnyomás,
  – daganatos megbetegedések,
  – csontritkulás,
  – művégtagok, protézisek (pl. csípő-, vagy térdprotézis),
  – bőrgyógyászati rendellenesség (pl. szemölcs, nyílt seb, horzsolás, pikkelysömör, stb.),
  – terhesség,
  – súlyosabb visszértágulat.
  Alapszabályként kimondható, hogy az egészségi állapotban beállt komolyabb változás esetén mindig körültekintően szükséges eljárni, és tanácsos a kezelőorvossal konzultálni az alkalmazás lehetőségéről.
 • Mit hozzon magával?
  Semmit. A thai masszázshoz szükséges masszázsruhát és törölközőt mi biztosítjuk. Amennyiben a saját ruháját hozná inkább magával, akkor lehetőleg az vékony, természetes anyagú, pizsamajellegű ruha legyen. Célszerű nem túl, jóllakottan érkezni a jó közérzet miatt. Ha módjában áll, kérjük, már a masszázs előtt próbáljon meg “kikapcsolni”, lelkileg is egy kicsit “ráhangolódni”, hogy a szervezet minél hatékonyabban fogadja azt.
 • Nyitva tartási idők
  Minden nap 10.00-22.00-ig.
 • Be kell-e jelentkezni?
  Igen, érdemes. Célszerű kb. 24 órával előre bejelentkezni, hogy az Ön számára legkedvezőbb időpontot tudjuk kiválasztani.
 • Hogyan tud kommunikálni a thaiföldiekkel?
  Nem szokott gondot jelenteni. Használja a jól bevált test-beszédet! Többségük alapszinten érti az angol nyelvet. Ha mégis kommunikációs gondja lenne, kérjük, forduljon nyugodtan segítségért recepciósainkhoz.
 • Adjon-e borravalót?
  Thaiföldi szakembereinknek megfelelő fizetést és ellátást biztosítunk. Mindazonáltal, ha kimagaslóan elégedett volt és úgy érzi, hogy szívesen adna, akkor 500 és 1.000 Ft közötti összeg elegendő.
 • Mivel ne tévessze össze?
  Egy nagyon fontos tényre szeretnénk felhívni a figyelmet. Az eredeti thai masszázs, amit végzünk, egy regeneráló, frissítő-gyógyhatású thai masszázs, ami még véletlenül sem téveszthető össze semmiféle erotikus masszázzsal. A masszázs ideje alatt mind a vendég, mind a masszőr tetőtől-talpig egy kellemes pamutruhát visel, mindössze a vendégek lábfeje van takaratlanul.

Kérjük, ha ideje engedi, ossza meg velünk észrevételeit! Fontos számunkra az Ön véleménye, hiszen igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a Sa-bai Thai Masszázs szolgáltatásainak színvonalával vendégeink elégedettek legyenek. e-mail: thaimassage@asia.com

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*